Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μέσα σε τέσσερις μέρες άλλαξε ξανά χρώμα στα μαλλιά της!

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έκανε την προηγούμενη Παρασκευή και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις. Η παρουσιάστρια διατήρησε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά έβαψε σκούρα τη ρίζα τους, υιοθετώντας την τάση του όμπρε.

Κι ενώ πιστέψαμε ότι θα κατασταλάξει για καιρό σ’ αυτό το hairlook, προς έκπληξη πολλών, το μεσημέρι της Τρίτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε ξανά το κομμωτήριο και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της δια δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες.

Όπως φαίνεται, δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένη από το προηγούμενο αποτέλεσμα κι έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στον κατάξανθο ξανθό, με το οποίο την γνωρίσαμε, την αγαπήσαμε και της ταιριάζει απόλυτα. Η ίδια, μάλιστα, έκανε την αποκάλυψη μέσα από τα instastories της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το οποίο παρουσίασε τη νέα της κώμη.

“Μόλις τα βάψαμε! Τέρμα πια η μαυρίλα, τέρμα πια στα δάκρυα…”, λέει χαρακτηριστικά και χαμογελά ενθουσιασμένη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More