Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετακόμισε σε νέο σπίτι με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρήκε λίγο χρόνια για να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστε στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Την ίδια ώρα όμως, οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, φουντώνουν, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Μέχρι στιγμής πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει απαντήσει ανοιχτά, καθώς από ότι φαίνεται είναι κάτι που προτιμάει να κρατήσει κρυφό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Τρίτης 19/7 βρήκε λίγο χρόνο για να συνομιλήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας ένα μικρό q&a.

Η ίδια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε γιατί απέχει όλο αυτό το διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο.

Γιατί έχει αποτραβηχτεί από όλους τους διαδικτυακούς σου φίλους και δεν επικοινωνείς καθόλου μαζί μας;

Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως, είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Read More

And More