Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετρά αντίστροφα να γίνει μαμά – Οι τελευταίες βόλτες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής της θα ζήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της.

Το 2022 θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη της Κωνσταντίνας καθώς όχι μόνο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον άντρα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά έμεινε και για πρώτη φορά έγκυος. 

Το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχτεί τον πελαργό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο Βάρης Βουλιαγμένης, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και αναμένεται γύρω στα Χριστούγεννα να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μπορεί τις τελευταίες γιορτές το ζευγάρι να διοργάνωνε ρομαντικές αποδράσεις, ωστόσο φέτος βρίσκεται σε μια γλυκιά ανυπομονησία, μετρώντας αντίστροφα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της να απολαμβάνει τις τελευταίες της βόλτες… ως έγκυος! Η παρουσιάστρια φορώντας φαρδιά και άνετα ρούχα έκανε τον περίπατό της στην Γλυφάδα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More