To ότι της έχει λείψει η τηλεόραση και θα ήθελε να επιστρέψει παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια. Εκεί την εντόπισε η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Ελένη Παπαδόγια.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε αρκετά βιαστική αλλά και πολύ ευγενική και παραδέχτηκε ότι παρότι δε γνωρίζει αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν, η τηλεόραση και η επικοινωνία με τον κόσμο, της έχουν λείψει.
«Δε ξέρω αν θα με δείτε τηλεοπτικά του χρόνου. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπάω πάρα πολύ. Μου έχει λείψει πολύ η τηλεόραση και η επικοινωνία με τον κόσμο« είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
