Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο νέος φίλος που μπήκε στη ζωή της!

Μετά την εμπειρία του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε σε όλους τους αγαπημένους της προορισμούς στην Ελλάδα και «γέμισε» για τα καλά τις μπαταρίες της, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Τελευταίος καλοκαιρινός προορισμός της, ήταν η γενέτειρά της, η Ρόδος, όπου μια τυχαία συνάντηση της άλλαξε την καθημερινότητα.

Ο λόγος για το νέο αναπάντεχο φίλο που μπήκε στη ζωή της. Πρόκειται για έναν αξιαγάπητο γάτο, που ακούει στο όνομα «Ταρζάν» και την έχει ενθουσιάσει. Αν και η Κωνσταντίνα έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά, ο νέος ανεξάρτητος φίλος της, ήρθε να της αλλάξει γνώμη.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, επιστρέφοντας στην Αθήνα, η παρουσιάστρια έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για το νέο της φίλο:

«Μήπως ήρθε η ώρα;; Μετά από ένα υπέροχο και γεμάτο καλοκαίρι ήρθε η στιγμή – αυτή της βαλίτσας.. την αποκαλώ και μικρό θάνατο, μια που πακετάρω, μια που ξεπακετάρω- (λατρεμένο Survivor) να γυρίσουμε σπίτι μας σπιτάκι μας!!!

Εκτός από στιγμές τρελές, φωτογραφίες αμέτρητες, μαύρισμα που κρατάει για ένα μήνα σίγουρα,  και όλα αυτά τα ωραία που μας άφησε το καλοκαίρι εμένα μου έφερε και τον Ταρζάν, ένα γατούλι!! Είναι η πρώτη μου φορά καθώς όπως έχω μοιραστεί μαζί σας τα τελευταία χρόνια είχα πάντοτε σκυλάκια, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να τα λέμε πιο συχνά τώρα που έχω άπειρες απορίες και χρειάζομαι τις συμβουλές σας!!!!!».

 

Read More

And More