Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ατέλειωτες βόλτες της στην Νέα Υόρκη και οι εντυπωσιακές, στιλιστικές της επιλογές [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίσως έζησε φέτος τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της, αφού αποφάσισε να ταξιδέψει στον πιο διάσημο προορισμό για τις γιορτές, που δεν είναι άλλος από τη Νέα Υόρκη. Η οικοδέσποινα του “My Style Rocks” έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το παιχνίδι μόδας πήρε παράταση και για τον Ιανουάριο, συνεπώς όλα κυλάνε κανονικά.

Η Κωνσταντίνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή την εκπομπή και αυτός είναι και ο λόγος που όταν της έγινε η πρόταση είπε αμέσως το μεγάλο “Ναι”. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη ήταν η ιδανική επιλογή για να ξεφύγει από την απαιτητική καθημερινότητά της και να ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες στους κοσμοπολίτικους και στολισμένους δρόμους της πόλης και να επισκέπτεται τα πιο γνωστά στέκια και αξιοθέατα. Σε κάθε στιγμιότυπο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram είναι διάχυτη η χαρά της ενώ παράλληλα οι στιλιστικές της επιλογές ξεχωρίζουν και τραβάνε αμέσως όλα τα βλέμματα.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More