Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ξέφρενες νύχτες της στην Μύκονο! [pics,vid]

Τι και αν τα δημοσιεύματα την θέλουν “χωρισμένη”… η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ασχολείται με τίποτα απ’ αυτά και συνεχίζει να περνάει φανταστικά στην Μύκονο. Η πληθωρική παρουσιάστρια μπορεί να μη γνωρίζει τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, ωστόσο δεν πτοείται και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί. Η Queen Ντίνα περνάει όλη της την ημέρα στις πολυσύχναστες παραλίες της Μυκόνου, ενώ τα βράδια της διασκεδάζει με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Κωνσταντίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί, δίνοντάς τους έτσι μικρές γεύσεις από τα μέρη που επισκέπτεται και από το πώς τα περνάει μαζί με τους φίλους της.

Σχεδόν κάθε βράδυ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει νυχτερινές εξόδους στα Ματογιάννια, με άκρως σέξι σύνολα και διασκεδάζει μέχρι το πρωί! Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της και γνωρίζει πώς να περνάει καλά!

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέφρενες νύχτες στην Μύκονο:

Και… μερικές φωτογραφίες ακόμη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βαλθεί να βάλει… φωτιά στην Μύκονο!

Read More

And More