Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι λαμπερές εμφανίσεις, τα χαμηλά νούμερα και ο απολογισμός!

Έχει σχολιαστεί -και συνεχίζει να σχολιάζεται- όσο κανείς και έχουν γραφτεί για χάρη της δεκάδες δημοσιεύματα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που παίζει παντού αφού ακόμα κι αυτοί που την “μισούν” ασχολούνται μαζί της. Από το τι λέει, με ποιους βγαίνει μέχρι το τι επιλέγει να φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Και πάντα προτιμά ρούχα και παπούτσια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε κάθε της εμφάνιση το look της κερδίζει θετικές εντυπώσεις από τους ανθρώπους της μόδας καθώς κάθε κομμάτι που επιλέγει είναι ξεχωριστό.

Πολύ περισσότερο όμως από τις εμφανίσεις της σχολιάζονται οι δηλώσεις της. Ειδικά μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή και το σερί των χαμηλών πτήσεων της εκπομπής.


Πρόσφατη εμφάνιση σε εκδήλωση που παρουσίασε στον Κεραμείκο (δες εδώ περισσότερα)

Στην πρόσφατη βραδινή της έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα του Rocky Horror Show, η Κωνσταντίνα κλήθηκε να απαντήσει για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής του Alpha απέναντι από την πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Καραβάτου.

“Σαφώς και σε κάποιες στιγμές δεν έχουμε απόλυτη χημεία, δεν μπορώ να σου πω το αντίθετο, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και τους στηρίζω. Τώρα τα νούμερα, είμαστε μια καινούρια ομάδα, δεν μπορείς να με συγκρίνεις γενικά με ανθρώπους που είναι δέκα χρόνια στη δουλειά δώδεκα δεκαπέντε, είμαι ένα νέο πρόσωπο, ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν ή όταν κάναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από δέκα χρόνια καριέρας, κάναν δέκα και δώδεκα μέσο όρο”, είπε.

Και συνέχισε: “Τα βλέπω, βέβαια τα βλέπω και κοιτάζω να βελτιώνεται η ομάδα, αλλά δε σημαίνει ότι κάναμε κακά νούμερα. Αυτή η εκπομπή δεν είχε και ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη φορά γίνεται και παίζουμε με ανταγωνισμό και εγώ είμαι πολύ νέα και άπειρη. Αλλαγές δε θα κάνουμε.”

Η Κωνσταντίνα, που φρόντισε να απολαύσει το θρυλικό μιούζικαλ παρέα με τους συνεργάτες της εκπομπής, σχολίασε και τα όσα ακούγονται ότι θα σταματήσει η εκπομπή. “Δουλεύω για όλους. Δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους, δουλεύω για τον ηχολήπτη για τον κάμεραμαν, δουλεύω με ένα συνεργείο και δε θα μπορούσα να στερήσω από αυτούς τους ανθρώπους τη δουλειά. Ξέρετε πόσο σημαντική κολόνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μία εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει και αυτό το πράγμα, με αποτέλεσμα να δουλεύω πολύ περισσότερο κι εγώ. Είναι κάτι που δε με χαροποιεί σε καμία περίπτωση, αλλά εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού”, είπε αναφερόμενη στην αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν τις νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας ήταν το πρωινό του ANT1 (δες εδώ) αλλά και η πρώην αρχισυντάκτριά της που έσπευσε να γράψει ένα post όλο νόημα. Δες εδώ!


Φωτογραφία από την πρεμιέρα που ανέβασε η Κωσνταντίνα στον λογαριασμό της στο twitter με τους Νίκο Αναδιώτη, Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο και την Τίνα Μιχαηλίδου

Read More

And More