Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες από το χλιδάτο ταξίδι στο Κάιρο και η απάντηση στους επικριτές της

Εκτός ελληνικών συνόρων βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Με αφορμή τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοίμασε αποσκευές και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάιρο. Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και τα νέα κρούσματα κορονοϊού καθημερινά να συμπληρώνουν τετραψήφιο αριθμό, όμως αυτό δεν ανησύχησε το ζευγάρι, αφού αποφάσισε να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στην πρωτεύουσα.

Από τις πρώτες κιόλας αναρτήσεις της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram μια μερίδα του κοινού που την ακολουθεί αντέδρασε έντονα, κάνοντας επικριτικά και σκληρά σχόλια για το ταξίδι με τον σύντροφό της στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια, μιλώντας με πράξεις, δημοσίευσε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και αυτό βγήκε αρνητικό. Παρά τις αντιδράσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν έχασαν την καλή τους διάθεση και απόλαυσαν τον έρωτά τους, κάνοντας tour στην πόλη.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επέλεξαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο για τη διαμονή τους στο Κάιρο, με το δωμάτιό τους να φτάνει τα 276 τετραγωνικά μέτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα του Μάνου Μαγιάτη, η ημερήσια τιμή του δωματίου αγγίζει τα 19.708, ποσό που προκαλεί ανατριχίλα. 

Παρακολουθώντας τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσηκωθεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τοποθετηθεί σε μία από τις νέες αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της, πετώντας, μάλιστα, τη σπόντα της στους επικριτές της. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια έγραψε: “Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More