Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πόζες στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η έξοδος με τη μητέρα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης 8/9 μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται».

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να κρατήσει αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει έτοιμη η ίδια για την ανακοίνωση.

Η «επιστροφή» στα social media

Από την ημέρα όμως, που επιβεβαίωσε την είδηση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιστρέψει κανονικά στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την νέα της καθημερινότητά.

Το απόγευμα της Κυριακής 11/9 μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει καθ’ όλη τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης μέχρι και σήμερα που διανύει τον 5ο μήνα κύησης.

Στις περισσότερες φωτογραφίες, βλέπουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ποζάρει σε ολόσωμους καθρέφτες, δείχνοντάς μας πως μεγάλωνε η κοιλιά της μέρα με τη μέρα.

Η έξοδος με την μητέρα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το μεσημέρι της Κυριακής 11/9 βγήκε για φαγητό με την μητέρα της, με την ίδια να μοιράζεται ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί της. 

Μητέρα και κόρη πόζαραν αγκαλιά στον φακό ενώ όπως θα δεις η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους μαζί.

 

Read More

And More