Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Ρίσβα!

“Συνήθισα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Και οι φίλοι μου πια είναι προετοιμασμένοι πως μπορεί να γραφτούν διάφορα αν μας δουν μαζί”, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στις κάμερες στο party του “Hello!”.

Η γνωστή παρουσιάστρια από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να είναι και πάλι ερωτευμένη με γοητευτικό δικηγόρο, αυτήν την φορά, δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντως, η Κωνσταντίνα πριν λίγες μέρες εθεάθη παρέα με τον γνωστό δικηγόρο Αλέξανδρο Ρίσβα, που εργάζεται στο γραφείο του πατέρα του, επίσης έγκριτου δικηγόρου, Νικόλαου Ρισβά στο κέντρο της Αθήνας.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day, αποκάλυψε: “Θέλω να πω για την Κωνσταντίνα πως ήταν λίγο στεναχωρημένη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή. Πριν λίγες μέρες δημοσίευμα την ήθελε να έχει δεσμό με τον φίλο της, τον δικηγόρο Αλέξανδρο Ρίσβα, που είναι σε σοβαρή σχέση με άλλη κοπέλα και η Κωνσταντίνα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση”, ανέφερε η Σταματίνα ξεκαθαρίζοντας πως η Κωνσταντίνα και ο γνωστός δικηγόρος είναι μόνο φίλοι…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More