Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρουσίασε εκδήλωση για την επιστροφή των Μαρμάρων, λίγο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή της!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην εκπομπή της στον Alpha, μετά και την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την ομάδα της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως έλαμψε χθες στην ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στον Κεραμεικό. (Δες εδώ τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπομπή της)
Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου” βρέθηκε στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Η Επιστροφή των Μαρμάρων”, που διοργάνωσε ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (EFUCA) και του Ελληνικού Τμήματος του ICOMOS.
Στόχος του συνεδρίου είναι η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα και τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κωνσταντίνα ήταν πολύ φιλική με όλους, πόζαρε στο πλάισιο της εκδήλωσης στο φωτογραφικό φακό, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για τις εξελίξεις στην εκπομπή της.

Δες φωτογραφίες:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Μίμης Ανδρουλάκης στην εκδήλωση

Στιγμυότυπο από την εκδήλωση

Read More

And More