Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα! [pics]

Ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής της πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού αποφάσισε να αφήσει για λίγο την Αθήνα και να ταξιδέψει στην χιονισμένη Αράχωβα. Η οικοδέσποινα του “My style rocks“, δεδομένου ότι έχει μια απαιτητική καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος. Έτσι, όταν βρίσκει ευκαιρία συνηθίζει να ταξιδεύει άλλοτε σε κοντινούς και άλλοτε σε μακρινούς προορισμούς.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Γενάρη βρήκε την παρουσιάστρια χαλαρή, ξεκούραστη και μακριά από όλους και όλα. Η Κωνσταντίνα είχε ανάγκη αυτή τη χειμωνιάτικη εξόρμηση και την απόλαυσε στο έπακρο. Στο ταξίδι δεν ήταν μόνη αλλά είχε μαζί της την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τις κολλητές της. Τα κορίτσια έπαιξαν με το χιόνι, έκαναν βόλτες στους γραφικούς δρόμους της Αράχωβας και δοκίμασαν παραδοσιακές και όχι μόνο νοστιμιές.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η ίδια η Κωνσταντίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι λάτρης των social media και αυτό είναι φανερό. Μπορεί αυτο το διάστημα να ακούγονται διάφορες φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της στον ΣΚΑΙ, όμως εκείνη αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωή της.

Δες τις φωτογραφίες: 

 

Read More

And More