Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινή βόλτα με sport look στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από πολλά ταξίδια επέστρεψε στη βάση της και περνάει με τον πιο παραγωγικό τρόπο τις ημέρες της στην πρωτεύουσα. Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα φέτος, όμως έχει κάνει focus σε άλλα πράγματα που την ευχαριστούν.

Πρόσφορα, η Queen Dina βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, όπου πέρασε χαλαρές στιγμές παρέα με αγαπημένους της φίλους. Η όμορφη Κωνσταντίνα απόλαυσε την πρωινή βόλτα της, ενώ έδειχνε ανέμελη και όμορφη, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με sport look και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε μια ατημέλητη αλογοουρά. Όσοι την είδαν από κοντά δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, ενώ εκείνη ήταν φιλική και συνομίλησε με όλους όσους την πλησίασαν για να την χαιρετήσουν.

Ωστόσο, η προσοχή της ήταν όλη στραμμένη πάνω στην παρέα της και το χαριτωμένο σκυλάκι που τους συνόδευε, αφού είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας στα εν λόγω τετράποδα.

Η Κωνσταντίνα είναι ακομπλεξάριστη και διαθέτει φυσική ομορφιά, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More