Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινή βόλτα με το ποδήλατο στο Καβούρι! Φωτογραφίες

Η καραντίνα τελείωσε, σταδιακά προβλέπεται περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Μπορεί πια να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς. Αν δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες μπορεί γρήγορα η κατάσταση να ανατραπεί και αυτό δεν το θέλει σίγουρα κανείς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα κλεισμένη στο σπίτι, μαζί με το σκυλάκι της, τον Μιζού, έβγαινε έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για να γυμναστεί δίπλα στη θάλασσα ή να κάνει ποδήλατο στα νότια προάστια. Πλέον, όμως, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει σιγά σιγά τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια πρωινή βόλτα που έκανε με το ποδήλατό της στο Καβούρι. Με αθλητικό και άκρως καλοκαιρινό look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε ένας ατημέλητο κότσο, απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία του, αλλά του χαμογέλασε και τον χαιρέτησε από μακριά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More