Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με casual look και το σκυλάκι της αγκαλιά! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς ψάχνεται. Το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με γνωστή αλυσίδα κοσμημάτων, δημιουργώντας τη δική της σειρά για τη γυναίκα που θέλει να δείχνει chic και προσεγμένη, ενώ ετοιμάζει και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από έναν χρόνο και μάλιστα σε ρόλο-έκπληξη, αφού θα συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο “Just The 2 Of Us”, στο show του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV.

Η «Queen Dina» -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα και καθημερινά ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος. Ωστόσο, προσπαθεί πάντα να ξεκλέβει λίγες στιγμές μέσα στη μέρα και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις της. Ένα από αυτά είναι και οι βόλτες στα νότια προάστρια, τόσο οι μοναχικές, όσο και μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν μπορεί να βλέπει όσο θέλει λόγω φόρτου εργασίας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια πρωινής βόλτας της στη Γλυφάδα. Ντυμένη casual, αλλά πάντα chic, με ελαφρύ μακιγιάζ και έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της, έκανε βόλτα στους δρόμους της περιοχής, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό.

Η παρουσιάστρια έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των paparazzi, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά αντιθέτως κοντοστάθηκε και τους χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει ακόμα και φιλώντας τρυφερά τον τετράποδο φίλο της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More