Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινή βόλτα στην Γλυφάδα με… look που τράβηξε τα βλέμματα! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, αφού από τη μία πλευρά η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου έλαβε τέλος, καθώς το “My style roscks” θα συνεχίσει χωρίς εκείνη στην παρουσίαση και από την άλλη το ειδύλλιο με τον Φίλιππο Βαρβέρη αποτελεί πια παρελθόν. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό της προετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μιας και θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνέλαβε την παρουσιάστρια στην Γλυφάδα να απολαμβάνει την βόλτα της εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό. Μπορεί ακόμα το καλοκαίρι να αργεί, αφού ο συννεφιασμένος καιρός και οι βροχές είναι συχνό φαινόμενο, όμως αυτό δεν πτοεί την Κωνσταντίνα. Μέσα από τα social media μας δείχνει καθημερινά διάφορες στιγμές της ζωής της τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι ότι η Κωνσταντίνα λατρεύει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα έχει επισκεφτεί την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ, την Κούβα και το Μαϊάμι. Οι αναμνήσεις από τις αποδράσεις της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα την κάνουν να χαμογελά συνεχώς παρά την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει.

Φορώντας αθλητικά και ένα ημιδιάφανο κολάν που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της η παρουσιάστρια χαμογελά στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει την βόλτα της στα νότια προάστια.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More