Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η selfie με την Σάσα Σταμάτη και οι τωρινές τους σχέσεις!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η selfie με την Σάσα Σταμάτη και οι τωρινές τους σχέσεις! | tlife.gr

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, λόγω και της δικαστική διαμάχης που υπήρξε ανάμεσά τους, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κινήθηκε νομικά εναντίον της Σάσας Σταμάτη για σχόλια που είχε κάνει η δημοσιογράφος στο Πρωινό. Η δικαστική τους αντιδικία, όμως, έχει τελειώσει και τώρα φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί και σε ένα βαθμό οι σχέσεις τους.

Η αλήθεια είναι πως η Σάσα αποκάλυψε μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το Survivor πως θα την ήθελε ευχαρίστως καλεσμένη στην εκπομπή της, ωστόσο η queen Κωνσταντίνα φαίνεται να θέλει πρώτα να βγουν για ένα φαγητό να μιλήσουν και μετά να γίνει επίσημη εμφάνιση.

Ωστόσο, η τυχαία συνάντησή τους στο fashion show του Stelios Koudounaris δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί. Εκεί οι δυο παρουσιάστριες συναντήθηκαν, χαιρετήθηκαν και έβγαλαν μαζί και selfie. Όταν μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Κωνσταντίνα αν θα πάει τελικά καλεσμένη στο “Oh Lala” εκείνη είπε χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα πρώτα να πάμε για ένα φαγητό και μετά”.

READ more