Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στεναχωρήθηκε με την «επίθεση» του Σταμάτη Φασουλή!

Στον αέρα του J2US ο Σταμάτης Φασουλής κρίνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε πριν λίγο καιρό και τον ενόχλησε. Η νεαρή παρουσιάστρια, ακούγοντάς τον «πάγωσε» ενώ λίγο αργότερα σε δηλώσεις της, εξήγησε πως δεν κατάλαβε την παρεξήγηση που έγινε και απολογήθηκε. Μιλώντας μάλιστα, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο καλός της φίλος Πάυλος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στενοχωρήθηκε πολύ.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας στην κάμερα του Ant1 και στην Μαίρη Αρώνη, διακόπηκε από τις δηλώσεις του, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βγαίνοντας από το πλατό τον αγκάλιασε και είπε στην κάμερα πως είναι αυστηρός μαζί της. Εκείνος δεν σχολίασε κάτι και στο χθεσινό επεισόδιο –που γυρίστηκε πριν λίγες μέρες- είπε στον αέρα της εκπομπής απευθυνόμενος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μην με ξαναπλησιάσεις, όπως έκανες την άλλη φορά που έκανα δηλώσεις γιατί δεν ήταν ευγενικό». Εκείνη έσπευσε να απολογηθεί ζητώντας συγνώμη!

Ενώ, λίγο αργότερα στις δηλώσεις της στο «Έλα Χαμογέλα» είπε: «Ο τρόπος με ενοχλεί που γίνεται μια αυστηρή κριτική. Ήταν η μόνη είσοδος έξοδος και είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και επειδή μου έδωσε το δικαίωμα να του μιλήσω στο πάρτυ που κάναμε… Δεν ήθελα να τον διακόψω να τον στενοχωρήσω ή να τον τσαντίσω».

Δες το video της εκπομπής:

Το σίγουρο πάντως είναι πως πρόκειται για μια παρεξήγηση η οποία ελπίζουμε να λυθεί άμεσα!

 

Read More

And More