Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στήριξε τον Στέλιο Κουδουνάρη στο fashion show του!

Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ με το “My style rocks” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η κριτική επιτροπή του παιχνιδιού φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Έτσι και το βράδυ της Τρίτης,  η queen Ντίνα –που λανσάρει και τη δική της συλλογή με μαγιό- βρέθηκε στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Εκεί φυσικά συναντήθηκε και με την Μπέττυ Μαγγίρα, που βρισκόταν και εκείνη στην κριτική επιτροπή του “My style rocks” και πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Δημήτρης Μάζης, Μπέττυ Μαγγίρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πέτρος Κωστόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έλλη Κοκκίνου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγο μετά το show, βέβαια, βρέθηκε στο πλευρό του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ πόζαρε και μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου.

Και μπορεί στις αρχές όπως είχε πει και η Κωνσταντίνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης να ήταν αυστηρός μαζί της, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του, όμως, έγιναν μια παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει σε βραδινές εξόδους την παρουσιάστρια με τον Κύπριο σχεδιαστή.

Στέλιος Κουδουνάρης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More