Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα “έσπασε” στις Melisses με την Γωγώ Φαρμάκη! [pics]

Μπορεί να είναι μόλις 10 μέρες στην Ελλάδα, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει αφήσει κανένα νυχτερινό κέντρο! Η πρώην “Survivor” αφού αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το reality επιβίωσης επέστρεψε στην καθημερινότητά της, η οποία περιλαμβάνει βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα και βραδινές εξόδους. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να έμεινε μόνο 59 μέρες στο παιχνίδι αλλά πέρασε αρκετές κακουχίες και ταλαιπωρήθηκε σε τεράστιο βαθμό, αλλά γύρισε στην πατρίδα γεμάτη νέες εμπειρίες!

Έτσι, από τη μέρα που επέστρεψε δεν σταματά να διασκεδάζει με τους φίλους της! Άλλωστε, οι βραδινές έξοδοι και η καλοπέραση ήταν κάτι που της έλειψε πάρα πολύ, όσο αγωνιζόταν για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε αυτή την φορά την Κωνσταντίνα, στο νυχτερινό κέντρο BOX όπου απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια τις Melisses και την Τάμτα!

Όμως, η πρώην παίκτρια του Survivor, δεν ήταν μόνη της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε να διασκεδάσει με την Γωγώ Φαρμάκη με την οποία μοιράζονται κάτι κοινό. Φυσικά, μιλάμε για την αγάπη και την στήριξή τους στην Όλγα, την αδερφή της γνωστής fashion blogger, η οποία αγωνίζεται ακόμη στο reality επιβίωσης και είχε έρθει αρκετά κοντά με την παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα δύο κορίτσια διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν σταμάτησαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More