Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα φλερτ στο Survivor, ο έρωτας στην ζωή της και οι πιο δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έζησε μια γεμάτη εμπειρία, την οποία θα θυμάται για όλη της την ζωή. Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha μπήκε στο Survivor και κατάφερε να επιβιώσει για περίπου δύο μήνες, μακριά από τις πολυτέλειες και την όμορφη καθημερινότητά της, μένοντας σε καλύβα, χωρίς μπάνιο και φαγητό. Η… Queen Ντίνα ή η “Ντινάρα”, όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι και αποκαλύπτει αν υπήρχε φλερτ με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τι την δυσκόλεψε περισσότερο κατά την διάρκεια παραμονής της στο Survivor αλλά και μίλησε για τον έρωτα στην ζωή της.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Δεν υπήρξε κάτι που να μην αντέχω. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου ήταν το σημείο που με λύγισε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια ότι είμαι τόσο εξαρτημένη. Με το που λέγαμε “οικογένεια” όλοι σπαράζαμε. Δύσκολο ήταν και το κομμάτι “έλλειψη ελευθερίας”. Προχωράς και παντού σε ακολουθούν κάμερες. Όταν βγήκε ο Δρυμωνάκος, φώναζε “Είμαι ελεύθερος”! Το ίδιο ένιωσα και εγώ αλλά με μικρότερη ένταση. Στην πραγματικότητα δεν με δυσκόλεψε κάτι πάρα πολύ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Άντεχα άλλο τόσο.

Με τον Γιάννη ήρθατε κοντά. Κάποιοι είπαν ότι φλερτάρατε.

Ήρθα με πολλά παιδιά κοντά, δεν θα το πω ακόμα φιλία, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Με όλους έβρισκα έναν τρόπο να περνάω καλά. Με τους φίλους μου, μου αρέσει να κάνω πλάκες και το ίδιο έκανα και με τα παιδιά. Δεν με ενοχλούσε κανένας. Εκτιμούσα ότι κάποιος αγωνίζεται, τραυματίζεται και ρισκάρει την υγεία του για να φάμε όλοι. Δεν είμαι αχάριστη. Με τον Γιάννη ήρθαμε όντως κοντά, όπως και με άλλους, αλλά δεν φλερτάραμε ποτέ.

Τώρα σε τι φάση ζωής είσαι; Είσαι ξανά σε σχέση; Είσαι ερωτευμένη;

Ερωτευμένη δεν ήμουν, ούτε πριν. Και έχεις σωστή αίσθηση. Αν δεν βάλω τη βέρα, δεν θα βγω εύκολα να μιλήσω! Πριν από το Survivor πέρασα μία φάση αναζήτησης. Ταξίδεψα, διάβασα, ήρθα κοντά με διαφορετικό κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης, που δεν μου έλεγαν ποιος χώρισε και σε ποιο event θα πάνε, με ρωτούσαν “έχεις διαβάσει αυτό;”. Μπήκα σε άλλα μονοπάτια.

Αν είχες σχέση θα είχες πάει στο Survivor;

Όταν έχεις μια νέα σχέση που δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχει χτιστεί ακόμα εμπιστοσύνη, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να φύγεις για μήνες μακριά, χωρίς καμιά επικοινωνία. Ακόμα και αν εγώ το αποφάσιζα και το ανακοίνωνα, δεν ξέρω κατά πόσο ο άλλος θα ήταν δεκτικός. Σίγουρα είναι καλύτερα που με βρήκε σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Είχα να σκέφτομαι μόνο την οικογένεια μου και τους φίλους μου – που θα με περίμεναν χωρίς να αλλάξει κάτι, είτε έβγαινα σε μία εβδομάδα είτε σε έναν χρόνο.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί σήμερα με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More