Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα νέα τηλεοπτικά της τερτίπια, το… χαρακίρι του Alpha

Ε, ναι ,λοιπόν, το είδαμε κι αυτό! Ε, ναι ,λοιπόν, έφτασε η ώρα για να δούμε πως το μία απλή υπάλληλος, μπορεί να κάνει ότι θέλει όλο το κανάλι στο οποίο εργάζεται, ενώ είναι – επαναλαμβάνω – μία απλή υπάλληλος.

Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατ ΄ουσίαν είναι μία απλή υπάλληλος. Ναι, αυτό ακριβώς είναι για τον Alpha. Και όχι μόνο μία απλή υπάλληλος, αλλά και ένα πρόσωπο το οποίο κανονικά θα έπρεπε να φροντίζει να μην εκθέτει με κανέναν τρόπο το κανάλι της, το κανάλι αυτό που καταβάλει τιτάνιες προσπάθειες και για να της στρώσει τον τηλεοπτικό της δρόμο με τριαντάφυλλα, αλλά και για να μας την επιβάλει.

Η με το… ζόρι ,όμως, απόλυτη παρουσιάστρια του Alpha φαίνεται πως κοιμάται ύπνο βαθύ και πραγματικά δεν ξέρει το κακόμοιρο το κοριτσάκι τι πραγματικά γίνεται γύρω του. Δεν έχει καταλάβει πως δεν πα να ΄χεις… μπάρμπα στην Κορώνη, αν και εσύ δεν το χειριστείς λιγάκι πιο σεμνά και ταπεινά το θέμα και αν δεν είσαι πάνω απ ΄όλα… εργάτης και αφοσιωμένος εντελώς σε αυτό που έχεις βάλει στόχο να πετύχεις δεν γίνεται απολύτως τίποτα, ακόμα και αν ένα ολόκληρο σύστημα δουλεύει για ΄σένα.

Η με το… ζόρι απόλυτη παρουσιάστρια του Alpha έχει παγιδευτεί τόσο στην τηλεοπτική της αλαζονεία που πια δεν βλέπει μπροστά της. Εχει χάσει τ ΄αυγά και τα πασχάλια χωρίς πλέον να μπορεί καλά – καλά να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς κάνει και το κυριότερο; Ποιος είναι ο αντίκτυπος των πράξεών της! Αναλώνεται τόοοο με το παρασκήνιο, τις ίντριγκες, τις δήθεν συμπεριφορές και τα σταριλίκια της που δεν υπάρχει χρόνος για ν ΄ασχοληθεί με την εκπομπή της και με την βελτίωση της τηλεοπτικής της εικόνας.

Ετσι, χθες είδαμε οι πάντες ένα ξανθό, όμορφο εντελώς στον…κόσμο του κοριτσάκι να βγαίνει στον αέρα του καναλιού της Κάντζας και έτσι ελαφρά την καρδία να λέει πως η εκπομπή της ρίχνει τίτλους τέλους μία ώρα νωρίτερα, γιατί εκείνη πολύ απλά δεν αισθάνεται καλά, μετά την απουσία δύο βασικών συνεργατών της.

Ναι, για πρώτη φορά στα παγκόσμια τηλεοπτικά δεδομένα μία εκπομπή δεν ολοκληρώνει κανονικά την πορεία της στον αέρα ενός καναλιού, όχι γιατί λείπει ο ίδιος ο παρουσιαστής της ή η παρουσιάστριά της, αλλά γιατί λείπει ένα βασικό – δεν λέω – πρόσωπο από το πάνελ!!!! Εκτός κι αν ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος ο άνθρωπος είχε χθες ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και όντως δεν μπορούσε να βρίσκεται στο πόστο του, είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής και δεν το έχουμε καταλάβει.

Αλλά και πάλι… Εκατοντάδες φορές έχουν βγει στον αέρα κανονικά τηλεοπτικά προγράμματα κι ας έλειπαν οι ίδιοι οι παρουσιαστές τους. Η’ βγαίνουν στον αέρα κανονικά τηλεοπτικά προγράμματα με τους παρουσιαστές τους για παράδειγμα να ψήνονται στο πυρετό και να είναι εκεί κανονικά στην δουλειά τους – γιατί μην το ξεχνάμε και η τηλε-παρουσίση δουλειά είναι – γιατί όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι αυτοί θέλουν πάνω απ ΄όλα να είναι σωστοί επαγγελματίες και να σέβονται το μαγαζί που δουλεύουν.

Ομως, όχι όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Κωνσταντίνα η οποία αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος έχει πάρει… αμπάριζα και έχει βγει εκεί στον Alpha με τόση φόρα, που δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Και να σου το πω κι αυτό;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η κάθε Κωνσταντίνα, το οποιοδήποτε δηλαδή κακόμοιρο κοριτσάκι που θέλει τόσο μανιασμένα να κάνει τηλεοπτική καριέρα και να βρίσκεται μπροστά από τα φώτα, καλά κάνει και κάνει τα… τερτίπια του και τα… γυμνάσιά του στους συνεργάτες του.

Προσωπικά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πως ένα ολόκληρο κανάλι δέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Πως ένα ολόκληρο κανάλι επιτρέπει σε ένα κοριτσάκι είκοσι και μερικών ακόμα Μαίων να δρα έτσι ανεξέλεγκτα, εκθέτοντας τους πάντες με την συμπεριφορά του.

Μάλλον, τώρα που το ξανά σκέφτομαι, αυτός είναι ο λόγος που οι του Alpha βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και χθες θέλησαν μετά τα νέα τερτίπια της νεαρής ξανθιάς να κάνουν… χαρακίρι, μιας και ύστερα την απίστευτη απόφασή της να διακόψει την εκπομπή της μία ώρα νωρίτερα (γιατί αρχικά μάθαμε και είδαμε πως έλειπε από δίπλα της ο Παύλος Σταματόπουλος και στην συνέχεια πληροφορηθήκαμε πως έλειπε και ο σκηνοθέτης από το κοντρόλ), έτρεχαν να σώσουν τα… “άσωστα”!

Γιατί ακόμα και η επίσημη ανακοίνωση η οποία κατέφθασε στα χέρια μας μετά από πέντε ολόκληρες ώρες, αυτό ακριβώς έδειχνε. Ενα ολόκληρο κανάλι να βρίσκεται σε απόλυτη απόγνωση και αμηχανία που να μην ξέρει πως ν ΄αντιμετωπίσει και να χειριστεί για ακόμα μία φορά, το γεγονός ότι θα βρεθεί στο μάτι του τηλεοπτικού και mediaκού κυκλώνα!!!

Τι άλλο να πω εγώ; Αντε και περαστικά σας…

Read More

And More