Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στο Ισραήλ- Οι ξέγνοιαστες στιγμές της παρουσιάστριας στο Τελ Αβίβ και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Οι φήμες του τελευταίου διαστήματος θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι ξανά ερωτευμένη! Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Βαρβέρη και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Η αποκάλυψη για τη σχέση της παρουσιάστριας έγινε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος«, όπου προβλήθηκε ένα βίντεο με τα «καυτά» φιλιά του ζευγαριού την ώρα που διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Αδιαφορώντας για όλα αυτά που ακούγονται για εκείνη, η Κωνσταντίνα μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα του Ισραήλ μαζί με τις αγαπημένες της φίλες. Η οικοδέσποινα του “M y style rocks” λατρεύει τα ταξίδια, αφού το Τελ Αβιβ αποτελεί τον δεύτερο προορισμό του εξωτερικού που επισκέφτηκε μέσα στο Μάρτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά, αφού τα πράγματα στη ζωή της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Η Κωνσταντίνα απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού της και μαγεύεται από τα εντυπωσιακά τοπία που συναντά. Ατέλειωτες βόλτες, παραδοσιακά φαγητά και ξεναγήσεις είναι κάποια από τα πράγματα που υπάρχουν στο πρόγραμμά της. Την αποκάλυψη της εκδρομής έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More