Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τέλος το «Κάτι ξαναψήνεται» – Η μακροσκελής ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν το «Κάτι Ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 Έπειτα από μια σεζόν με πολλή μαγειρική από ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ήθελαν να δείξουν το ταλέντο τους στην κουζίνα η εκπομπή έριξε τίτλους τέλους με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει τον δικό της απολογισμό.

Μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα πολύ σύντομο βίντεο με τους συνεργάτες και έγραψε:

«Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα! Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από Ποτέ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας.

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό! Γι’αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το @katixanapsinete γίναμε και μια ΠΑΡΕΑ. Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν!!!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Read More

And More