Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το δείπνο με τον Στέλιο Κουδουνάρη και το νέο της επαγγελματικό βήμα! [pics,video]

Το My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της να χαλαρώσει αλλά και να αναζητήσει τα νέα της επαγγελματικά βήματα! Η γνωστή παρουσιάστρια, παρά τα πολύωρα και κουραστικά γυρίσματα, λάτρεψε το συγκεκριμένο project και επεισόδιο με το επεισόδιο γινόταν ακόμη καλύτερη. Τώρα που ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε, η Κωνσταντίνα αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της τόσο στον εαυτό της όσο και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δέθηκε αρκετά με τους τέσσερις κριτές και ειδικά με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Το βράδυ της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα βγήκε για φαγητό αλλά και για ποτά με τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας και πέρασαν υπέροχα! Οι δυο τους ξεκίνησαν με δείπνο σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στο Κολωνάκι και στη συνέχεια διασκέδασαν σε μπαράκι στο Μοναστηράκι. Η Κωνσταντίνα και ο Στέλιος είπαν τα νέα τους, συζήτησαν για το My Style Rocks και διασκέδασαν πολύ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη γνωστό αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση και σε τι εκπομπή ή project, ωστόσο πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τη νέα της επαγγελματική συνεργασία. Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε Brand Ambassador σε γνωστή εταιρεία ρούχων και προχθές υπέγραψε και επίσημα το συμβόλαιό της. Ο σκοπός της Κωνσταντίνας θα είναι να μας αποκαλύψει όλες τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις!

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More