Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πάρτυ υπερπαραγωγή για τη βαφτιστήρα της!

Είναι η αδυναμία της και όχι άδικα. Ο λόγος για την μικρή Μαρία Αγγελική, την βαφτιστήρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που της έχει κλέψει την καρδιά. Η όμορφη μπέμπα που έγινε χθες ενός έτους είναι κόρη της κολλητής φίλης της παρουσιάστριας και έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παρέα.

Από την μέρα που γεννήθηκε η μικρή πριγκίπισσα της Σάντυς Ιωσηφίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν στο πλευρό της και η μικρή είναι πολύ δεμένη με την διάσημη νονά της. Συχνά βλέπουμε μάλιστα την Κωνσταντίνα με την κολλητή της και το νέο μέλος της κοριτσοπαρέας και η παρουσιάστρια μιλά για το μωρό και… «λιώνει». Και όπως καταλαβαίνεις φυσικά την έχει γεμίσει δώρα (ένα από αυτά είναι και το παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που της έχει πάρει).

Τώρα μάλιστα που η μικρή είχε τα γενέθλιά της η Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πάρτυ υπερπαραγωγή που στήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Μπαλόνια, fingerfood, χυμοί και cocktails… alcohol free για μικρούς και μεγάλους και φυσικά μια τούρτα υπερπαραγωγή με θέμα τη κορώνα για την μικρή Μαριάντζελα συνέθεσαν το σκηνικό του τέλειου παιδικού πάρτυ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φυσικά ανέβασε video και φωτογραφίες από το πάρτυ ενώ έκανε και μια τρυφερή δημοσίευση για την πνευματική της κόρη: «Να ζήσεις αγγελούδι μου Θα είμαι για πάντα δίπλα σου. Σ´ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια…

Και οι ευχές δεν είχαν τέλος!

 

Read More

And More