Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο καλοκαίρι ως μητέρα και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε τη ζωή της να αλλάζει πριν οκτώ μήνες ακριβώς, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήθελαν πολύ να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και το 2023 τους έφερε τον γιο τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιλέξει να κρατήσει αυτό το κομμάτι μακριά από τη δημοσιότητα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας – με όλες τις δυσκολίες και της απαιτήσεις – δημοσιεύοντας σπάνια φωτογραφίες με τον γιο της, Βλάσση.

Το τελευταίο διάστημα, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μας δίνει μια μικρή γεύση από το πώς περνάει το καλοκαίρι της ως μανούλα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ως απόλυτη προτεραιότητα το μωράκι της, ωστόσο η ίδια ξεκλέβει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, κάνοντας τις βουτιές της στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε μία συμφωνία, είπε. Εγώ θα γίνω το καλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου κι εσύ θα γίνεις το τελευταίο μου. Και κάπως έτσι έγραψαν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε δύο λέξεις. Για πάντα» έγραψε πριν δύο ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον γιο της, Βλάσση.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Νάξο μαζί με την γνωστή παρουσιάστρια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με καλοκαιρινό look πιο ευδιάθετη από ποτέ!

Read More

And More