Φωτογραφίες TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό τους

Εξιτήριο από μαιευτήριο των βορείων προαστίων πήρε πριν λίγη ώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 800 γραμμαρίων. Όπως έγινε γνωστό από τον μαιευτήρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, το ζευγάρι έχει αποφασίσει ο γιος τους να πάρει το όνομα Βλάσσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Σήμερα λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αναχώρησαν από το μαιευτήριο και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους και να απολαύσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθος. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.

Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο με τον γυναικολόγο της Παναγιώτη Ψαθά να αναφέρει πως ο γιος του ζευγαριού μοιάζει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ καρέ την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More