Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Νέα ρομαντική έξοδος για το ζευγάρι

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία αυτό που έψαχνε και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά ανοιχτά για κάποια σχέση της και πολλές φορές μέσα από τα social media μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Τα ταξίδια, οι αθλητικές δραστηριότητες αλλά και οι έξοδοι για φαγητό και ποτό είναι μερικές από τις αγαπημένες συνήθειες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Μια ρομαντική έξοδο, φαίνεται πως αποφάσισαν να απολαύσουν και το βράδυ της Παρασκευής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Βούλας όπου απόλαυσαν το φαγητό τους. Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει και μια σέλφι με τον σύντροφό της την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του.

Read More

And More