Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι ευχές για τον γάμο τους και το μωρό που έρχεται

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Όπως παρουσίασε η εκπομπή Happy Day ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, με ελάχιστα πρόσωπα από τις δύο οικογένειες της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία, λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Συγκινημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η παρουσιάστρια ήταν αρκετά συγκινημένη.

«Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Κωνταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι ευχές για τον γάμο τους

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αμέσως μετά την παρουσίαση του θέματος η παρουσιάστρια του Happy Day έστειλε τις ευχές της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπολο.

«Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων μηνών παντρεύτηκε. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα δέκα άτομα. Ευχόμαστε τα καλύτερα, να ζήσουν», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

  • Κατερίνα Καινούργιου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

  • Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, μίλησε για τον πολιτικό γάμο, στέλνοντας ξανά τις ευχές του στο ζευγάρι.

«Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε συγκινημένος ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος.

  • Γιώργος Λιάγκας

Ο πολιτικός γάμος έγινε θέμα συζήτησης και στο Πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα να συνομιλεί on ari με τον Δήμαρχο, προκειμένου να ενημερώσει τους τηλεθεατές για τις λεπτομέρειες του γάμου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

  • Μπέττυ Μαγγίρα

Και η πρωινή παρέα του Open Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έστειλε τις ευχές της στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία.

«Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έπρεπε να γίνει ένας πολιτικός γάμος πριν  γεννηθεί το παιδί, δεν είναι απαραίτητο, μπορείς να κάνεις και σύμφωνο. Να ζήσουν τα παιδιά, με το καλό και το μωρό να έρθει και μετά θα κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο και την βάφτιση και όλα», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι ευχές και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση. 

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά, η Χριστίνα Κοντοβά ήταν μερικοί μόνο απ΄όσους ευχήθηκαν στο ζευγάρι για τη νέα τους ζωή αλλά και το μωρό που περιμένουν!

Φωτογραφίες: NDP, INSTAGRAM

Read More

And More