Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους

Μυστικά παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. 

Το χαρμόσυνο γεγονός ανέδειξε αποκλειστικά η εκπομπή «Happy Day», η οποία και έδειξε την πρώτη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και έδωσε λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν τη χθεσινή ημέρα.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

 

Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια στενή φίλη της παρουσιάστριας. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η μόνη καλεσμένη που ήταν εκτός οικογένειας ήταν η μάρτυρας της νύφης.

Read More

And More