Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ρομαντικό γεύμα για δύο δίπλα στη θάλασσα

Όσο περνάει ο καιρός τόσο δυναμώνει η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου! Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο και ήδη συζεί στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στα νότια προάστια.

Μπορεί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους οι δυο τους να προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το δεσμό τους, όμως με την πάροδο του χρόνου μοιράστηκαν την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και ζει κάθε στιγμή αυτής της όμορφης σχέσης.

Συχνά, μάλιστα, η ξανθιά παρουσιάστρια επιλέγει να δημοσιεύει στιγμές της καθημερινότητάς της με τον σύντροφό της. Με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισκέφτηκαν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους μαγαζιά στα νότια προάστια.

Το βράδυ της Πέμπτης, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα από τα μαγαζιά της παραλιακής προκειμένου να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια, δείχνοντάς μας την ειδυλλιακή θέα τους.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More