Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί – “Ο Βασίλης έφερε την ευτυχία”

Ευτυχισμένη και στην αγκαλιά του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περνά τις φετινές γιορτές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια ζει εδώ και πέντε μήνες έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία. Αν και υπήρξαν για χρόνια γνωστοί, η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και οι δυο τους γυμναζόντουσαν στο ίδιο γυμναστήριο.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Real” μένει κάτω από την ίδια στέγη στην κατοικία του επιχειρηματία στην Γλυφάδα. Παρά την καραντίνα οι δυο τους δεν έχουν χάσει το κέφι τους και με χαρά βρίσκουν δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μαζί. Αθλητικοί τύπο και οι δύο καθημερινά δεν αμελούν την άσκηση.

Μπορεί αρχικά οι κοινές εμφανίσεις τους να ήταν περιορισμένες, όμως όσο περνάει ο καιρός κι ο έρωτάς τους μεγαλώνει, γίνονται και πιο εκδηλωτικοί. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. “Ο Βασίλης έχει φέρει την ευτυχία”, φαίνεται να δηλώνει η παρουσιάστρια στις φίλες της.

 

Οι πρώτες Γιορτές ως ζευγάρι τους βρίσκουν χαρούμενους και πιο ερωτευμένους από ποτέ!

Read More

And More