Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με το ποδήλατο στην ηλιόλουστη Βουλιαγμένη – Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού μετά το τέλος της καραντίνας και την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, επέστρεψε στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο show του Open “Just the 2 of us” και κάθε εβδομάδα μας χαρίζει μοναδικές στιγμές μαζί με τον παρτενέρ της Χρήστο Ζώτο. Η ίδια μπορεί να μην διαθέτει άψογες φωνητικές ικανότητες, όμως πριν από κάθε live δουλεύει σκληρά προκειμένου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλαρώνει στο σπίτι της μαζί με το σκυλάκι της ενώ δεν παραμελεί ποτέ τη γυμναστική της. Η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής δοκιμάζοντας διάφορα είδη εκγύμνασης. Ωστόσο, αγαπημένη της δραστηριότητα αποτελούν αδιαμφισβήτητα οι βόλτες με το ποδήλατο. Η queen Ντίνα αγόρασε το δικό της δίκυκλο μέσα στην καραντίνα και από τότε δεν έχει σταματήσει να κάνει πετάλι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας της στη Βουλιαγμένη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χάρηκε τον ηλιόλουστο καιρό ενώ πόζαρε με χαρά στο φακό που την εντόπισε.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More