Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η χαλαρή βόλτα στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με τις φίλες της! [pics]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η χαλαρή βόλτα στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με τις φίλες της! [pics] | tlife.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές της, ωστόσο, έχει ακόμα αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο φροντίζει να τον γεμίζει με πράγματα που την ευχαριστούν. Έτσι, λοιπόν, πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε μια απόδραση σ’ έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της.

Συγκεκριμένα, η Queen Dina ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για ακόμη μια φορά και πέρασε χαλαρές στιγμές παρέα με αγαπημένη της πρόσωπα. Η όμορφη Κωνσταντίνα, χαλαρή κι ευδιάθετη, απόλαυσε τις βόλτες της στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, ενώ συναντήθηκε σε cafe της περιοχής μαζί με καλές τις φίλες.

Εκεί την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός, ανέμελη, με casual look και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, να απολαμβάνει τον καφέ της και να συνομιλεί μαζί τους. Όσοι την είδαν από κοντά δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, ενώ εκείνη ήταν φιλική και συνομίλησε με όλους όσους την πλησίασαν για να την χαιρετήσουν.

Η Κωνσταντίνα είναι ακομπλεξάριστη και διαθέτει φυσική ομορφιά, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more