Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στη Βουλιαγμένη με τις φίλες της! [pics]

Λίγο πριν μπει στο στούντιο του «Just the 2 of us» όπου θα συμμετέχει τους επόμενους μήνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει καθημερινά γυμναστική και προπονήσεις προκειμένου να εμφανιστεί ανανεωμένη στο τηλεοπτικό της comeback. Η παρουσιάστρια ξεκινάει πάντα τη μέρα της με πρωινό περπάτημα στη φύση, πολλές φορές κάνοντας διατάσεις στη διαδρομή. Στη συνέχεια, και ανάλογα με το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας, συνεχίζει είτε με τρέξιμο είτε με τένις ή pilates, για τις οποίες μάλιστα δεν έχει κρύψει την αδυναμία της και τα προηγούμενα χρόνια. Αποτέλεσμα δεν είναι μόνο το αθλητικό look με το οποίο τη βλέπουμε συχνά, αλλά και το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά κιλά και αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την ξανθιά παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια μεσημεριανής βόλτας της στη Βουλιαγμένη. Έχοντας ολοκληρώσει την προπόνησή της, η “Queen Dina” συνάντησε τις κολλητές της και πέρασαν όλες μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Ήπιαν τον καφέ τους, απόλαυσαν το φαγητό τους και, αφού είπαν τα νέα τους, αποχώρησαν από την γνωστή καφετέρια όπου βρέθηκαν, προκειμένου να κάνουν έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα.

Ντυμένη casual, με ελαφρύ μακιγιάζ και φανερά ευδιάθετη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς, ενώ μαγνήτισε πάνω της τα βλέμματα όλων των οδηγών των οχημάτων που περνούσαν από τον δρόμο που εκείνη διέσχιζε.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More