Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λίγο πριν γεννήσει – Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέον μετρά αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια που έχει ήδη έναν γιο ενός έτους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον μικρό Βλάσση, σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιλέξει αυτή τη φορά να μην αποκαλύψει το φύλο του δεύτερου παιδιού της, ενώ και οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλιά αλλά και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ λίγες σε σχέση με το πως ήταν κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια εξαίρεση και συνοδευόμενη από την σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό του στο μαγαζί ενώ και στην πορεία της βραδιάς ακολούθησαν φιλιά και αγκαλιές που αποτυπώθηκαν στον φακό.

Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, παρόλα αυτά συνεχίζει να απολαμβάνει κανονικά την καθημερινότητά της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164