Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με total black look!

Το επεισοδιακό τριήμερο που ήταν γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις (ευχάριστες και δυσάρεστες) της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ανήκει στο παρελθόν και συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια του Alpha πέρασε μεγάλη λαχτάρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλά, έχει χαλαρώσει και διασκεδάζει πολύ.

Το βράδυ της Tετάρτης, βρέθηκε μαζί με φίλους σε μεγάλο beauty party που έγινε στα νότια προάστια. Πρόκειται για το Κέντρο Ομορφιάς που λειτουργεί με την καθοδήγηση της Μαρίας Καλάβρια, όπου έδωσαν το παρών η Φαίη Σκορδά, με την Γωγώ Μαστροκώστα, την Χριστίνα Παππά, την Γκαλένα Βελίκοβα και την Μαρία Κορινθίου.

H Kωνσταντίνα εμφανίστηκε με total black look κι έδειχνε αρκετά ευδιάθετη, ενώ πόζαρε και στον φακό με τους φίλους της.

Με τον Κώστα Αυγουλή και την Ελένη Τσάκλα

Όσο για το ατύχημά της… Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της στο στούντιο της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα. Όπως αποκάλυψε αργότερα η ίδια στην εκπομπή, το περιστατικό την τρόμαξε πολύ αλλά ευτυχώς χτύπησε ελαφρά και δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος. «Είμαι λίγο τρομαγμένη. Λογικό δεν είναι; Χτύπησα λίγο αλλά όλα καλά. Θα πάω να κάνω μετά μερικές εξετάσεις να δω αν τα θυμάμαι όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, λίγο μετά το τροχαίο. Ωστόσο, δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Read More

And More