Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή βόλτα με total black look στα σοκάκια της Μυκόνου [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτές τις ημέρες χαίρεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επισκεφτεί γι’ ακόμα μια φορά τη Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τους φίλους της. Μετά το τέλος μιας δημιουργικής σεζόν η ίδια χαλαρώνει και ζει ξέγνοιαστες στιγμές πριν την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Κοκλώνη κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους σε παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένεται να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open. [Δες εδώ] Μπορεί ακόμα να μην έχουν διαρρεύσει περαιτέρω πληροφορίες, όμως φαίνεται ότι ύστερα από τη συνεργασία τους στο “Just the two of us”, η επαγγελματική σχέση τους θα συνεχιστεί.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να χαίρεται τη βόλτα της στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Φορώντας ένα μαύρο maxi φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια η παρουσιάστρια έκανε τις αγορές της ενώ πόζαρε χαμογελαστή στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαθανατίζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο πάνω από το κυκλαδίτικο νησί.

Read More

And More