Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υπό το άγρυπνο βλέμμα της διοίκησης και τα σενάρια διαδοχολογίας!

Όχι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έφυγε από τον Alpha… Οχι, η εκπομπή του καναλιού “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”, δεν ρίχνει τίτλους τέλους, όπως έλεγε το ρεπορτάζ της Κυριακής, με το οποίο και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο προκλήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες τεράστιος ντόρος.

Όμως, κι από την άλλη πλευρά, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ο… συναγερμός έληξε! Δεν σημαίνει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Alpha συνεχίζουν κανονικά την συνεργασία τους χωρίς… “πληγές” και “μελανά” σημεία.

Ισα-ίσα που δεν υπάρχει κανείς αυτή την στιγμή που να είναι σε θέση να μας διαβεβαιώσει πως μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά το τι θα γίνει με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και την συγκεκριμένη εκπομπή, όχι μόνο αύριο ή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και… μεθαύριο, δηλαδή, ας πούμε για παράδειγμα από τα μέσα του Γενάρη και μετά!

Ναι, η με το ζόρι ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha συνεχίζει την τηλεοπτική της πορεία στους δέκτες μας κάθε Σάββατο και Κυριακή, έχοντας ,όμως,πλέον από πάνω της άγρυπνο το βλέμμα της διοίκησης του καναλιού να την παρακολουθεί και να την παρακολουθεί στενά, σαν άλλος Big Brother! Μιας και αυτή η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε για να συνεχίσει – γιατί περί δεύτερης ευκαιρίας πρόκειται – είναι κάτω από πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις και φυσικά εμπεριέχει και… dead-line!

Βλέπεις, το ότι οι άνθρωποι του Alpha χθες φρόντισαν να διαψεύσουν το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, δεν σημαίνει πως οι σχέσεις της νεαρής και πάντα τηλεοπτικά αθώας Κωνσταντίνας με τα υψηλά κλιμάκια της Κάντζας δεν έχουν φτάσει στο κόκκινο και το κυριότερο; Πως δεν της έγινε όντως την Κυριακή το απόγευμα η ανακοίνωση του φινάλε αυτής της πολυσυζητημένης, γεμάτης ίντριγκας συνεργασίας, την οποία θα ζήλευαν αναμφισβήτητα μέχρι και οι σεναριογράφοι της θρυλικής “Δυναστείας”!!!

Η αλήθεια είναι πως όντως την Κυριακή το μεσημέρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κλήθηκε από δύο ανώτατα στελέχη του καναλιού, τα οποία μετά από συννενόηση που εννοείται πως είχαν πρώτα με τον πρόεδρο του Alpha κ.Δημήτρη Κοντομηνά, αποφάσισαν να της ανακοινώσουν πως πλέον αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.

Αλλωστε, ήταν γνωστό εδώ και περίπου δύο εβδομάδες πως ο ισχυρός άνδρας της Κάντζας θέλει ενόψει νέας χρονιάς, να αντιμετωπίσει δυναμικά και αποφασιστικά όλα τα προβλήματα που έχει το κανάλι και να παρθούν οι αποφάσεις εκείνες που πρέπει να παρθούν για πρόσωπα και τηλεοπτικά προιόντα που δεν φέρνουν τα αναμενόμενα στους πίνακες τηλεθέασης και τα οποία ουσιαστικά λειτουργούν σαν… βαρίδια στην φετινή, απογειωτική πορεία του καναλιού.

Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τους κύκλους του καναλιού – είχε φροντίσει να διαμηνύσει φεύγοντας για Αμερική, πως κάποια από αυτά τα προβλήματα θα ήθελε να τα έχει βρει λυμένα κατά την επιστροφή του και ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που η ανακοίνωση της… μαύρης είδησης έγινε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την Κυριακή το μεσημέρι.

Στην πορεία ,όμως, με την επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά και πάλι στην Αθήνα τα τηλεοπτικά δεδομένα άλλαξαν, μιας και πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη σύσκεψη και ύστερα από συνεχείς διαβουλεύσεις, κατέληξαν στο να της δώσουν μία μικρή τηλεοπτική περίοδο χάριτος.

Τόσο μικρή που πολλοί πιστεύουν πως ίσως έχει να κάνει μόνο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που πρέπει το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” να βγει ζωντανά στον αέρα, γιατί στη συνέχεια θα μεταδοθούν οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αμέσως μετά; Το χάος…

Βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαίο και το γεγονός ότι ήδη έχει ξεκινήσει και η… διαδοχολογία του Σαββατοκύριακου! Γιατί βλέπεις μπορεί η Κωνσνταντίνα κάποια στιγμή να βρεθεί σπίτι της ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο Alpha θα παραδώσει βορρά στον ανταγωνισμό την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η οποία θεωρεί πως του ανήκει, μιας και η αλήθεια είναι πως έχουμε να κάνουμε με μία τηλεοπτική συνήθεια που την έχει χτίσει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καμία περίπτωση κυρίως αυτό το χειμώνα, που το “Epsilon” έχει μπει τόσο δυναμικά στην κούρσα της τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη “Στα καλά καθούμενα” να έχουν κάνει την μεγάλη ανατροπή και την μεγάλη επιτυχία.

Συμπέρασμα; Αν η με το ζόρι ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha τηλε-εξοστρακιστεί, η ζώνη θα περάσει σε άλλα χέρια, με πολλούς από χθες να σπεύδουν να αναφέρουν διάφορα ονόματα, όπως είναι αυτό τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσο και της Ελένης Τσολάκη.

Προσωπικά δε θαρρώ πως παρά τα όσα ακούγονται, η Σταματίνα δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί, μιας και το “Happy Day” σημειώνει εξαιρετική πορεια καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης και το σίγουρο είναι πως ένα κανάλι στην προσπάθειά του να φτιάξει το πρόβλημα που υπάρχει στο Σαββατοκύριακο, δεν θα βάλει μπουρλότο και στα θεμέλια του καθημερινού, πρωινού, ψυχαγωγικού του προγράμματος!

Read More

And More