Κωνσταντίνα στο ”Μίλα”: Όταν γνώρισα τον Βασίλη ήξερα ότι μαζί του θέλω να κάνω οικογένεια!

Η γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και αποκάλυψε στην Τατιάνα, την Μαρία και τη Σοφία, πώς μετά από έναν χωρισμό διάρκειας 10 ετών, τα ξαναβρήκε με τον σύζυγό της, Βασίλη. Η ίδια παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον σύζυγό της, ο οποίος είναι οδοντίατρος, όταν έμεινε έγκυος – σήμερα η κόρη τους είναι 16 χρονών.

Επιπλέον, η Κωνσταντίνα ανέφερε πως από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να την απολαμβάνουμε unplugged σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων με τον Γρηγόρη Πετράκο, καθώς και σε ένα άλλο μαγαζάκι στη Γλυφάδα, όπου θα έχει δίπλα της δύο νέους αλλά σπουδαίους καλλιτέχνες.

Mετά από 10 χρόνια χωρισμού είναι ξανά μαζί με τον σύζυγό της
”Λέγαμε κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια ότι τελικά θα καταλήξουμε να είμαστε μαζί. Έπαιξε ρόλο τ’ ότι ωριμάσαμε, η εκτίμηση δεν έπαψε να υπάρχει, υπήρχε αγάπη…

Η σχέση μας ήταν πάρα πολύ ωραία, αλλά εγώ ασχολιόμουν πολύ με τη δουλειά μου. Όταν έχεις να κάνεις καριέρα δεν έχεις και πολύ χρόνο (σ.σ. για όλα τα άλλα), φαίνεται πως δεν δουλέψαμε και πολύ αυτό το κομμάτι στην αρχή της σχέση μας. Ενώ υπήρχε αγάπη, δεν δουλέψαμε το συγκεκριμένο σημείο ώστε να δημιουργηθούν γερές βάσεις…

Όταν αποκτήσαμε το παιδί μας, εγώ άρχισα να χαλαρώνω λίγο με τη δουλειά μου, γιατί κατάλαβα ότι δεν έχω αντοψές πλέον να τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ για την καριέρα. Ήρθε η εποχή που κουράστηκα πάρα πολύ, κουράστηκα να λειτουργώ σε αυτό το μήκος κύματος κι ήθελα να αλλάξω χώρους έκφρασης. Γύρω στο 2000 -νομίζω ήμουν με τον Σφακιανάκη- είχα την ανάγκη να εκφραστώ διαφορετικά, και τραγουδούσα στην Αρχιτεκτονική…

Εκείνος εργαζόταν πρωί, εγώ βράδυ και δεν συναντιόμασταν. Υπήρχαν διάφορες κόντρες οι οποίες στην αρχή δεν φαίνονταν, τα προβλήματα που είχαμε βγήκαν στην 7ετία. Αρχίσαμε να διαφωνούμε και να κοντραριζόμαστε για πολύ μικρά πράγματα και το κλίμα ήταν πολύ περίεργο. Οπότε συμφωνήσαμε πως ήταν καιρός να χωρίσουμε – συναίσθημα υπήρχε και τότε ακόμα.

Κάποια στιγμή θέλαμε και οι δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν ήταν καλό ούτε για εκείνον ούτε για εμένα… Γενικά εγώ κάθε δεκαετία κάνω ανατροπές στη ζωή μου. -Ήμουν δέκα χρόνια παντρεμένη με τον μάνατζέρ μου, Μαθιάλη. Οικογένεια δεν κάναμε, εργαζόμασταν σκληρά. Όταν γνώρισα τον Βασίλη ήξερα ότι μαζί του θέλω να κάνω οικογένεια.

Εγώ του παραπονιόμουν. Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε του έλεγα: Είσαι εσύ στο σαλόνι κι εγώ στην κρεβατοκάμαρα. Μετά αλλάζουμε. Τι γίνεται; Δεν είχαμε επαφή. Είχαμε χάσει την ουσιαστική επαφή μεταξύ μας. Εγώ αυτά πιστεύω πως έφταιξαν. Αν ρωτήσεις εκείνον θα σου πει άλλα…

Όταν γνωριστήκαμε εγώ είχα ήδη χωρίσει με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η συνεργασία μας συνεχιζόταν. Αυτό και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να επέμβει στα δικά μου σχέδια, πείραζε τον Βασίλη. Ήταν το παράπονό του, νόμιζε ότι τον παραμελώ. Εγώ είχα άλλα παράπονα…”

O τρόπος με τον οποίο έγινε η προσέγγιση…

”Η επαφή δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει γιατί είχαμε και το παιδί… Άλλες φορές ήταν πιο καλή η σχέση μας, άλλες χαλούσε. Δεν τα βρίσκαμε πάντα, αλλά είχαμε επαφή. Το γεγονός ότι οι οικογένειές μας δεν ήθελαν να χωρίσουμε, έπαιξαν ρόλο στο να το ξαναβρούμε. Το ίδιο και οι φίλοι μας, προσπαθούσαν να μας φέρουν πιο κοντά κι έτσι το σκεφτήκαμε διαφορετικά… Και μετά φερθήκαμε καλύτερα ο ένας στον άλλον. Ήμασταν εντάξει ο ένας απέναντι στον άλλο…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More