Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η δύσκολη μάχη του παρουσιαστή και τα μηνύματα συμπαράστασης στην σύζυγό του

Ώρες αγωνίας για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη που καλείται να δώσει την πιο δύσκολη μάχη  για τη ζωή του, μετά το σοβαρό ατύχημα που τον έστειλε στην εντατική Ασκληπιείο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα λεωφορείο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διασκέδαση με φίλους του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και εδώ και λίγες ώρες να δίνει τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη που έχει δώσει μέχρι σήμερα… αυτή για την ίδια του τη ζωή.

Κρίσιμης σημασίας θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, που υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι . Στο πλευρό του είναι φυσικά η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσαμή, που δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, γνωστός και ανθρώπους που γνωρίζουν τον Κωνσταντίνο. όλοι εύχονται ένα πράγμα, ο παρουσιαστής να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην οικογένεια του και στον γιο του.

Λίγες μέρες πριν η σύζυγός του είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τα λουλούδια που της είχε κάνει δώρο ο σύζυγός της για τις γιορτές:

Read More

And More