Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Έκανε την επέμβαση στα μάτια – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση αυτή τη φορά στα μάτια προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής που προσπαθεί να αναρρώσει 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα υγείας αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι, αναρρώνει μετά τη νέα επέμβαση στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μας ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του.

Ο Κωνσταντίνος μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο γίνονται σοβαρά βήματα τα οποία συντονίζει η Εβελίνα που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε παρά τις δυσκολίες βράχος στο πλευρό του. Στη σημερινή επέμβαση πήγαν όλα καλά και η Εβελίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου με τον γιατρό του λέγοντας πως η επέμβαση είχε επιτυχία και ο στραβισμός θεραπεύτηκε!

“Όλα πήγαν τέλεια!!!😄Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά
τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου”!!! έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για την αίσια έκβαση της επέμβασης

Read More

And More