Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα – Υπεβλήθη σε 8ωρο χειρουργείο

Ώρες αγωνίας περνούν τα αγαπημένα πρόσωπα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο αγαπημένος παρουσιαστής  δίνει μία σκληρή μάχη από το κρεβάτι της εντατικής στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων προσπάθησε να προσπεράσει ένα λεωφορείο και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διασκέδαση με φίλους του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και εδώ και λίγες ώρες να δίνει τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη που έχει δώσει μέχρι σήμερα… αυτή για την ίδια του τη ζωή.

Κρίσιμης σημασίας θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, που υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, σε 2 με 3 μέρες θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν για να δουν αν ανταποκρίνεται. Όλη η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ μετά το πέρας της εβδομάδας θα του κάνουν και αξονική.

Στο πλευρό του, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, η γυναίκα του Εβελίνα, ο μικρός του γιος Αλέξανδρος και οι φίλοι του.

Tο ζεϊμπέκικο του πριν από το ατύχημα

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες (24.12.2017) το βράδυ, προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Εκεί, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ήταν καλεσμένος και σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Ο παρουσιαστής χόρεψε το τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα «Στα είπα όλα».

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γεννήθηκε στις 02 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη και είναι 44 ετών. Έγινε γνωστός μέσω της μουσικής εκπομπής του Mega «Mega star», την οποία παρουσίαζε επί 7 χρόνια. Επίσης ήταν συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Αγαπάει τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο ενώ το μαγείρεμα είναι μια ασχολία που τον ξεκουράζει και τον χαλαρώνει από το άγχος της ημέρας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.

Με την μεγάλη του αγάπη, την μηχανή του

 

 

Read More

And More