Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο το Σάββατο – Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Εβελίνας

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει με θάρρος και πάθος να δίνει τη μάχη του και να βελτιώνει την υγεία του μέρα με την μέρα. Βράχος δίπλα του σε αυτό τον γολγοθά που περνά από την ημέρα του σοβαρού τροχαίου του είναι η σύζυγός του Εβελίνα. Μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017, ο Κωνσταντίνος δε σταματά να δίνει σκληρές μάχες και ευτυχώς μέχρι τώρα βγαίνει συνέχεια νικητής!

Η Εβελίνα πίστεψε στον Κωνσταντίνο όταν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα οι δυο τους χαμογελούν και συνεχίζου μαζί τον αγώνα για την αποκατάσταση του Κωνσταντίνου. Όλο αυτό τον καιρό ο Κωνσταντίνος δε σταματά να κάνει επεμβάσεις αλλά και φυσιοθεραπείες προκειμένου να βελτιώσει την κίνησή του. Στις αρχές του Απριλίου ο παρουσιαστής έκανε μια σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι στο σημείο που είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο και όλα πήγαν καλά.

Το Σάββατο, όπως έγραψε η Εβελίνα ο Κωνσταντίνος θα κάνει άλλη μια επέμβαση, αυτή τη φορά στα μάτια: “Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!” έγραψε η Εβελίνα που δε σταμάτησε ούτε λεπτό να είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο, από την μέρα που γνωρίστηκαν!

 

Read More

And More