Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του – Δεν βαδίζει αλλά μπορεί πλέον να τρέφεται μόνος (βίντεο)

Μετά την πρωτόδικη δικαστική δικαίωση, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του Εβελίνα που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για εκείνον και δεν έφυγε από δίπλα του ούτε ένα λεπτό στο γολγοθά που έζησε και ζει περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤLIFE, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι πολύ καλύτερα και κάθε μέρα δίνει ένα μεγάλο αγώνα. Ο Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δυο φωτογραφίες με το Κωνστανταντίνο και τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη να κάθονται στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους και να κάνουν το σήμα της νίκης!

Ο Κωνσταντίνος μπορεί να είναι καλύτερα αλλά έχει ακόμα μεγάλη ανηφόρα να τραβήξει ενώ κάνει καθημερινά φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Δεν μπορεί να περπατήσει. Πριν λίγους μήνες δεν μπορούσε να τραφεί μόνος του αλλά ευτυχώς πλέον μπορεί να πιει νερό μόνος του και να φάει.

Έχει πολύ αγώνα μπροστά του αλλά σίγουρα είναι τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο πολύ καλύτερα και αισιόδοξος.

Δες το βίντεο 

 

Read More

And More