Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του – Το ευχαριστώ στο Θεό

Δυο μήνες κοντεύουν από εκείνη τη νύχτα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τράκαρε με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου Βούλας.

Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά και οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει πως η ανάρρωση του Κωνσταντίνου θα είναι δύσκολη και αργή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τlife, ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική αλλά η υγεία του παρουσιάσει σημεία βελτίωσης, αφού έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με αργά βήματα και έχει αποσωληνωθεί.

Όλο αυτό τον καιρό οι φίλοι του ήταν πάντα δίπλα του αλλά αυτή που δεν έφυγε λεπτό από κοντά του και έχει το μεγαλύτερο βάρος… είναι η σύζυγός του Εβελίνα που δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται για τη βελτίωση της υγείας του αγαπημένου της που μέσα σε μια νύχτα βρέθηκε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου…

Η Εβελίνα χθες βράδυ συγκίνησε τους πάντες με το μήνυμά της στο προφίλ της στο facebook με το οποίο ευχαριστούσε το Θεό τον Τίμιο Σταυρό και τα θαύματά του αλλά και τον ιερέα που την βοήθησε  με τις προσευχές του όσο και με τα λόγια αγάπης

“Σ’ ευχαριστώ πολύ πάτερ Δημήτρη (πατερούλη μου )
που μας βοήθησες και συνεχιζεις να μας βοηθάς με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό σου!!! και φυσικά θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε την λειτουργία σου που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά στον Σπηλαιώδη Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!! Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύματα του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού !! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και θα είσαι για πάντα στην ζωή μου και στην καρδιά μου”

Read More

And More