Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τάμα που έκανε η σύζυγός του για να γίνει καλά

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από την μέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπαθε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πέφτοντας με τη μηχανή του. Ο χαμογελαστός παρουσιαστής νοσηλευόταν για περίπου 57 ημέρες στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας σε κρίσιμη κατάσταση, πάντα με την οικογένεια και τους φίλους του στο πλευρό του. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και την περασμένη Πέμπτη βγήκε από την εντατική με τους δικούς του ανθρώπους να μιλάνε για θαύμα.

Από δίπλα του δεν έφυγε στιγμή η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη. Εκείνη και η αδερφή του άλλωστε είναι οι μοναδικοί άνθρωποι με τους οποίους έχει ολιγόλεπτη επαφή στην κατάστασή του. Η γυναίκα της ζωής του, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, έχει βρει τη θαλπωρή και την ηρεμία που χρειάζεται κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ανθής Βούλγαρη και του ένθετου Secret, η Εβελίνα Βαρσάμη έχει κάνει τάμα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρακαλώντας τον Θεό να δώσει ξανά υγεία στον πατέρα του παιδιού της. Στον συγκεκριμένο ναό λειτουργεί ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος προσεύχεται για τους ασθενείς και βρίσκεται δίπλα στις οικογένειές τους. Ο ιερέας έχει γίνει το στήριγμα της Εβελίνας και η ίδια τον επισκέπτεται συχνά-πυκνά στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Λυκαβηττό, κρυμμένο μέσα στον βράχο.

 

© 2024 tlife.gr