Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατ. ευρώ από τον οδηγό λεωφορείου!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατ. ευρώ από τον οδηγό λεωφορείου! | tlife.gr

Ένας χρόνος και κάτι μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο ατύχημα που τραυμάτισε σοβαρά τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής απέκτησε κινητικά προβλήματα και αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας πάντα στο πλευρό του, ως άγγελο την σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη. Να σου θυμίσουμε πως Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να «καρφώνεται» πάνω του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, εξέδωσαν αγωγή με την οποία ζητούν από τον οδηγό 3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, αφού πλέον ο 44χρονος ζει μέσα στα νοσοκομεία και στα κέντρα αποκατάστασης.

Στην αγωγή που θα συζητηθεί την Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αποκαλύπτει η εφημερίδα, αναφέρεται: «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

Επίσης, ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

READ more